Donacija Ambasade Republike Italije Džudo klubu Crnogorac
23.11.2015

Prilikom svečanog uručenja ove vrijedne donacije Ambasador Republike Italije gospodin Vićenco Del Monako istakao je da je sprot proces edukacije za mir, zajedništvo i suživot među narodima.


Kako je naglasio gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović cetinjski mladi sportisti, koji već danas postižu značajne rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima zaslužuju svu raspoloživu pomoć radu, ova donacija je posebno dragocjena, a nadovezuje se na donaciju koju je Prijestonica Cetinje uputila Džudo klubu „Crnogorac“ kroz akciju „Mjesec sporta“.


Predsjednik Senata Prijestonice i predsjednik Džudo kluba „Crnogorac“ gospodin Milovan Janković podsjetio je na izuzetno dobre odnose Italije i Crne Gore koje datiraju iz daleke prošlosti i izazivaju poseban osjećaj ponosa i međusobnog poštovanja.


Na uručenoj donaciji zahvalio se najmlađi takmičar džudo kluba „Crnogorac“ Luka Đuić koji je istakao da će ovaj poklon pomoć članovima kluba da ostvare još bolje rezultate u narednom periodu.


Svečanost povodom uručivanja ove donacije upriličena je u prostorijama Džudo kluba „Crnogorac“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018