Susret gradonačelnika Bogdanovića i župana Dubrovačko - neretvanske županije Nikole Dobroslavića
04.11.2015

Na sastanku, upriličenom na Cetinju, gradonačelnik Bogdanović i župan Dobroslavić razmatrali su pitanja koja su se ticala dosadašnje saradnje, kao i potencijalne bilateralne aktivnosti i projekte koji bi mogli biti realizovani u narednom periodu.

Gradonačelnik Bogdanović ocijenio je kako je dosadašnja saradnja bila uspješna, pri čemu je najviše riječi bilo o već završenom prekograničnom projektu „Vinski koridor“, koji su zajedno realizovali upravo Prijestonica Cetinje i Dubrovačko – neretvanska županija. Pritom, gradonačelnik Bogdanović informisao je župana Dobroslavića sa osnovama dosadašnje saradnje Prijestonice Cetinje i Grada Dubrovnika, iskazujući uvjerenje kako će ona u predstojećem vremenu biti dodatno osnažena.

Župan Dubrovačko – neretvanske županije naglasio je značaj projekata prekogranične saradnje, dodajući kako ta regija ima izuzetno iskustvo u navedenoj oblasti. Kao primjer uspješnog projekta, on je naveo upravo „Vinski koridor“, ističući da je njime uspostavljeno partnerstvo koje može rezultirati i drugim sličnim aktivnostima.

Župan Dobroslavić govorio je i o regionalnim inicijativama koje sprovodi Dubrovačko – neretvanska županija, a gradonačelnik Bogdanović izrazio je spremnost da i Prijestonica Cetinje bude njihov sudionik.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018