"Ljeto u Prijestonici 2015" završeno velikim koncertom Tonija Cetinskog na punom Dvorskom trgu
20.09.2015

Sinoćnji muzički program, kojem su prisustvovali posjetioci iz svih krajeva Crne Gore, trajao je gotovo četiri sata. Nakon nastupa „Teške industrije“, u drugom dijelu večeri Toni Cetinski podsjetio je publiku na najveće hitova iz svoje 25 godina duge muzičke karijere.

Kako je uoči koncerta vladalo veliko interesovanje, Dvorski trg je sa dijelom Njegoševe ulice i parka Ivana Crnojevića bio u potpunosti ispunjen, pri čemu je dio posjetilaca došao i organizovanim prevozom iz više crnogorskih gradova.

Koncert su organizovali Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, uz sponzorstvo kompanije „M:tel“. Prijatelji koncerta bili su produkcija „Takt“, turistička agencija „Miross“, hotel „Regina Elena“ i Radio – televizija Crne Gore, dok je medijski sponzor bila televizija „Pink M“.

Još jednim velikim muzičkim događajem, ujedno, okončan je i program „Ljeto u Prijestonici“, koji je ove godine, u organizaciji Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije Prijestonice Cetinje, trajao tri mjeseca.

Započet junskim filmskim festivalom, pomenuti je program ove godine nadmašio ranija izdanja – kako po sadržajnosti, tako i prema zbirnoj posjeti. Za proteklih 90 dana, publika je na Cetinju, Njegušima, Ivanovim koritima, Rijeci Crnojevića i Kosijerima prisustvovala desetinama događaja iz sfere muzike, filma, teatra, likovne umjetnosti, turizma i sporta.

Detaljniji prikaz ovogodišnjeg programa „Ljeto u Prijestonici“ biće predstavljen tokom naredne sedmice.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018