Održane svečanosti povodom prvog školskog dana nove generacije prvaka
01.09.2015

Događajima su, uz učenike prvog razreda, prisustvovali njihovi roditelji i brojni sugrađani, koje su pozdravili članovi rukovodstva navedenih obrazovnih institucija, kao i gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović.

- Zadovoljstvo je danas biti sa vama i pozdraviti novu generaciju naših mladih sugrađanki i sugrađana koji će, počev od danas, sticati obrazovanje u našoj najstarijoj prosvjetnoj ustanovi. Jer ovaj prvi septembar za vas je početak životnog poglavlja koje ćete u budućnosti pamtiti kao jedno od najljepših - zahvaljujući sticanju znanja, druženju, ali i izuzetnom nastavnom kadru Osnovne škole „Njegoš“ – kazao je gradonačelnik Bogdanović pozdravljajući prvake u OŠ „Njegoš“.

prvacimain1

Direktorica OŠ „Njegoš“ Novka Milošević poželjela je novoj generaciji učenika prvog razreda uspješno školovanje, izrazivši pritom uvjerenje da će pomenuta obrazovna institucija i dalje imati izuzetnu saradnju sa roditeljima učenika, ali i sa gradskom upravom.

- Dani poput ovog uvijek su posebni - i to ne samo za naše prvake, njihove roditelje i nastavni kadar, već i za čitav grad. Upravo vi - danas prvaci - sjutra ćete biti zreli i odrasli ljudi. Na vama leži budućnost Cetinja, ali i Crne Gore. Siguran sam i da će na putu ka vašim budućim uspjesima, u narednim godinama, izuzetnu ulogu odigrati upravo nastavnici i rukovodstvo Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred“ – kazao je gradonačelnik Bogdanović obraćajući se prvacima u OŠ „Lovćenski partizanski odred“.

Sličnu poruku prvacima je uputila i direktorica te škole Sandra Sjekloća, koja je naglasila kako će rukovodstvo i nastavnici OŠ „Lovćenski partizanski odred“ biti u potpunosti posvećeni novoj generaciji učenika.

Podsjetimo, povodom početka nove školske godine, Prijestonica Cetinje proteklih je dana organizovala akciju tokom koje su gradonačelnik, članovi njegovog kabineta, starješine organa u gradskoj upravi i direktori gradskih preduzeća izdvojili sredstva od svojih zarada za kupovinu udžbenika za učenike prvog razreda.

Gradonačelnik Bogdanović je povodom početka nove radne godine danas obišao i Javnu predškolsku ustanovu „Zagorka Ivanović“, gdje je razgovarao sa direktoricom Senkom Vuksanović, pritom pozdravljajući i naše najmlađe sugrađane.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018