Na Cetinju obilježen Međunarodni dan mladih
13.08.2015

U sklopu manifestacije, organizovan je i sajam na kojem su se predstavili mladi iz različitih obrazovnih institucija, koji već imaju ideje za pokretanje sopstvenog biznisa.

Uz prigodan program, u kojem su učestvovali mladi stvaraoci sa Cetinja, prikazan je i film o omladinskom aktivizmu na Cetinju.

Prisutne je pozdravio Božidar P. Drecun, Sekretar za socijalnu politiku i mlade u Prijestonici Cetinje, koji je sugrađanima čestitao Dan mladih i istakao:

- Teško da se danas može pohvaliti bilo koji grad, kao što može Cetinje, u aktivnostima I projektima koji se realizuju, a tiču se prije svega mladih.

Dovoljno je pomenuti aktuelnu gradnju Univerzitetskog kompleksa fakulteta umjetnosti, dodjele stipendija studentima, nagrade najboljim osnovcima i srednjoškolcima, organizaciju zimskih i ljetnjih odmora za mlade i slično – aktivnosti su kojima takođe pružamo podršku mladim ljudima koji žive u našem gradu. -

Predsjednica NVO "Građanski kreativni centar", Dejana Dizdar se zahvalila Prijestonici Cetinje na podršci koju pruža civilnom sektoru, i istakla da su mladi uvijek bili i biće nosioci svih pozitivnih promjena u društvu.

Događaj je dio projekta NVO „Građanski kreativni centar“ – CreActive, koji je podržan od strane FAKT kroz program De Facto Strong, a finansira ga Evropska unija.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018