Program povodom 12. avgusta - Svjetskog dana mladih (Dvorski trg, srijeda, 19:00h)
10.08.2015

Događaj će početi u 19 časova, i to nastupom umjetnica Milice i Ivanke Muhadinović. Nakon toga, slijedi projekcija polučasovnog filma „Primjeri omladinskog aktivizma na Cetinju“, te diskusija „Pričajmo o mladima“.

Mlada volonterka NVO „Građanski kreativni centar“ Milica Knežević govoriće o značaju volonterizma i o svojim iskustvima, a pomenuta organizacija uručiće i nagrade autorima tri najbolje priče o omladinskom aktivizmu.

Prijestonica Cetinje, posredstvom Sekretarijata za socijalnu politiku i mlade, zajedno sa Savjetom mladih, organizovaće i sajam na kojem će se predstaviti mladi iz različitih obrazovnih institucija koji već imaju ideje za pokretanje sopstvenog biznisa, odnosno koji se bave zanimljivim hobijima.

JU Gimnazija Cetinje će se predstaviti sa kreativnim radionicama pravljenja nakita, dekupaža i melema. Nenad Vujanović, student Likovne akademije predstaviće svoje crteže kao i Tijana Martinović, učenica Srednje likovne škole “Petar Lubarda” sa Cetinja. Marija Vujović, mlada dizajnerka sa Cetinja će imati svoj štand na kome će prisutnima prikazati svoje kreacije.

Program će biti okončan koncertom Luke Radovića i Iskre Zeković.

Događaj je dio projekta NVO „Građanski kreativni centar“ – CreActive, koji je podržan od strane FAKT kroz program De Facto Strong, a finansira ga Evropska unija.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018