"Lovćen 2015" - Memorijal "Franjo Kunčer": Završen zvanični trening, početak trke sjutra u 11:00h
11.07.2015

Asanović, član AMSK „Blažo Smiljanić“ iz Kotora, stazu dugu 12,2 kilometra, svojom je formulom "Radical SR8LM" prešao je za vrijeme 08:02:00. Drugo vrijeme ostvario je albanski automobilista Škeljzen Lajći u "Mitsubishi Lancer Evo IX" („ACA Albania“ – vrijeme 08:35:55), dok je treći bio Laslo Šaš sa "Feriss Alfom" („Dubrovnik Racing“, Hrvatska) uz vrijeme 08:39:33.

Asanović je time ostvario najbolje vrijeme među konkurentima u FIA CEZ Diviziji 5, dok je među takmičarima u FIA CEZ Diviziji 3 najbolje vrijeme na današnjem treningu imao Tripo Ivanović („Blažo Smiljanić“ – Kotor). U FIA CEZ Diviziji 2, prvo vrijeme nakon dvije vožnje ostvario je Vladan Mašanović („Crmnica“ – Podgorica), a u FIA CEZ Diviziji 1, kako je već navedeno, najbolje vrijeme imao je albanski takmičar Škeljzen Lajći. Među takmičarima koji se nadmeću u konkurenciji FIA CEZ „Kup Lovćen“, najbolje vrijeme imao je Besfort Bunjaku (FASK – Kosovo).

Inače, današnji trening protekao je uz izuzetnu organizaciju, a tokom dana svi takmičari odradili su dvije vožnje. Rezultati sa treninga dostupni su na sljedećem linku: http://lovcen2015.timingsolution.mk (rubrika: Live Results).

Inače, 32. Međunarodna brdska auto trka „Lovćen 2015“ – Memorijal „Franjo Kunčer“ na programu je sjutra, sa početkom u 11:00 časova. Staza će biti zatvorena u 09:30 časova. Više detalja za posjetioce dostupno je na ovom linku.

Ovogodišnja trka će biti bodovana za šampionat Centralno-evropske zone (CEZ). Organizatori i pokrovitelji trke su AMSK „Lovćen“, Prijestonica Cetinje, Uprava za sport i mlade Crne Gore i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, a manifestacija će biti održana pod okriljem Svjetske automobilske federacije (FIA).

Rezultati sjutrašnje trke, inače, prvi put će moći da se prate i uživo, i to putem sljedećeg linka: http://lovcen2015.timingsolution.mk/results_lovcen_2015.html.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018