Gradonačelnik Bogdanović upriličio prijem za članove Rukometnog kluba "Lovćen"
08.06.2015

Tokom prijema, gradonačelnik Bogdanović čestitao je rukometašima „Lovćena“ na još jednom naslovu prvaka i pobjednika Kupa, naglašavajući kako je ovogodišnji uspjeh još veći kada se zna da je ostvaren sa podmlađenim timom.

On je istakao kako „Lovćen“ - kao klub koji je svojom tradicijom, ali i aktuelnim kvalitetom, neprikosnoven u domaćim okvirima - mora ostati jaka baza na koju će se i dalje oslanjati crnogorska rukometna reprezentacija.

Gradonačelnik Bogdanović takođe je informisao današnje sagovornike o poboljšanju finansijske situacije u Rukometnom klubu „Lovćen“, ali i o predstojećim koracima u tom pogledu. U muški rukomet, dodao je on, u narednom će vremenu biti ulagano još više - tim prije jer je riječ o sportu zahvaljujući kojem je naš grad i država već stekla izuzetnu afirmaciju.

Kako je naglašeno danas, Rukometni klub „Lovćen“, uz Fudbalski klub „Lovćen“, i dalje će biti sportski kolektiv koji će imati najznačajniju podršku gradske uprave, pri čemu je naglašeno i kako će u predstojećem vremenu finansiranju tima, uz postojeće, pristupiti i novi sponzori.

Kada je riječ o selekcijama, gradonačelnik Bogdanović posebno se osvrnuo na omasovljenje mlađih kategorija, koje je realizovano tokom protekle sezone.

Ispred „Lovćena“, na prijemu je zahvalio predsjednik kluba Miodrag Koljević, koji je pritom naglasio značaj kontinuirane podrške Prijestonice Cetinje funkcionisanju tima.

Rukometni klub „Lovćen“ prošlog je mjeseca osvojio sedmi naslov prvaka države u klupskoj istoriji, od čega četvrti uzastopni. Naime, naš klub titule nacionalnog prvaka osvajao je 2000, 2001, 2007, 2012, 2013, 2014. i 2015. godine.

Takođe, „Lovćen“ je u istom periodu još jednom, deveti put, trijumfovao u nacionalnom Kupu, pri čemu je pehar namijenjen pobjedniku najmasovnijeg takmičenja osvajao čak sedam puta uzastopno. "Lovćen" je u Kupu trijumfovao 2002, 2003, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014. i 2015. godine.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018