Dogovorena saradnja privrednika sa Cetinja i Gaziantepa, uskoro i posjeta turske delegacije našem gradu
09.05.2015

Na bazi dosadašnje saradnje gradova, koja je ocijenjena kao izuzetno plodonosna, gradonačelnici Cetinja i Gazianterpa saglasili su se kako ona u narednom vremenu treba biti intenzivirana, a kao privredne grane u kojima može biti napravljeno snažno partnerstvo identifikovani su srednji biznis, građevinarstvo, turizam, kao i poljoprivreda.

S tim u vezi, gradonačelnica Sahin najavila je kako će predstavnici više kompanija iz Gaziantepa posjetiti Cetinje i tom prilikom razmotriti mogućnosti koje se odnose na saradnju, ali i na potencijalne investicije u našem gradu. Takođe, najavljena je i mogućnost potpisivanja Memoranduma o razumijevanju između Privredne komore Gaziantepa i Privrednog kluba Cetinja.

gaziantepdrugigan1

Uoči današnjeg sastanka, gradonačelnik Bogdanović i juče se sreo sa gradonačelnicom Sahin, a tom prilikom više riječi bilo je o prethodnim aktivnostima, za koje je naglašeno kako predstavljaju primjer uspješne saradnje dva grada koja doprinosi i bilateralnim međudržavnim odnosima.

Gradonačelnik Bogdanović učestvovao je i na otvaranju Počasnog konzulata Crne Gore u Gaziantepu, što je realizovano upravo nakon inicijative Prijestonice Cetinje i Grada Gaziantepa.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018