Održano predavanje o suzbijanju nasilja, prevenciji bolesti zavisnosti i upoznavanje sa osnovama bezbjednosti u saobraćaju
01.05.2015

 

Kako je saopšteno iz Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti pri Sekretarijatu za socijalnu politiku i mlade Prijestonice Cetinje, predavanje je imalo interaktivni karakter.

- Predavanje je upriličeno za učenike sedmih i osmih razreda. O pomenutim temama, na predavanju interaktivnog karaktera, govorili su predstavnici gore pomenutih institucija, a učenici i nastavnici su bili u prilici da se neposredno informišu o štetnim posljedicama upotrebe narkotika, te kako se ponašati u saobraćaju i o pitanjima vezanim za vršnjačko nasilje.

Više riječi bilo je i o vrstama zakonske odgovornosti, primjeni Krivičnog zakonika Crne Gore, odnosno primjeni člana 300 i 301, primjeni Zakona o prekršajima i Zakonu o zabrani zloupotreba droga.

Predavanja su planirana i za osnovce koji pohađaju školu u ruralnim oblasitima Prijestonice Cetinje, kao i za srednjoškolce sa teritorije Prijestonice Cetinje – saopšteno je iz Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti pri Sekretarijatu za socijalnu politiku i mlade Prijestonice Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018