Sadržajan program povodom 23. aprila - Svjetskog dana knjige
20.04.2015

Povodom obilježavanja tog međunarodnog dana, u Narodnoj biblioteci i čitaonici “Njegoš” biće upriličena tri događaja, i to promocija knjige Vanje Bulića, autorsko veče Dragane Kršenković – Brković, kao i jedna izložba.

Svjetski dan knjige počeće u 12:00 časova, i to izložbom “Dobitnici Njegoševe nagrade za književnost”, koja će biti organizovana u sjedištu Narodne biblioteke i čitaonice “Njegoš”.

U 17:00 časova, u sali bibloteke na programu je autorsko veče naše poznate književnice Dragane Kršenković – Brković. Na događaju će uz autorku govoriti publicista Vlatko Simunović i književnik Borislav Jovanović.

Od 19:00 časova, na istom mjestu, počeće i promocija novog romana novinara i pisca Vanje Bulića. O djelu “Dosije Bogorodica”, uz Vanju Bulića, govoriće i publicista Budo Simonović.

Prijestonica Cetinje i Narodna biblioteka i čitaonica “Njegoš” pozivaju naše sugrađane da u četvrtak isprate program i tako doprinesu obilježavanju Svjetskog dana knjige.

Predstojeći program još je jedan u nizu događaja kojima Narodna biblioteka i čitaonica “Njegoš” i gradska uprava nastoje afirmisati značaj književnosti, a među kojima je bilo i gostovanje jednog od najznačajnijih savremenih književnika Filipa Davida.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018