Rekonstrukcija Mojkovačke ulice: Radovi teku brže u odnosu na plan, od sjutra privremene promjene postojećeg režima saobraćaja
06.04.2015

Kako je saopšteno iz Direkcije za investicije Prijestonice Cetinje, tokom proteklih dana završena je cjelokupna gradnja kanalizacione, vodovodne i atmosferske mreže.

Iz tog razloga, sjutra će početi instalacija ivičnjaka i radovi na šahtovima, zbog čega će saobraćaj kroz naselje Crna Greda, na ulazu u grad, biti obustavljen tokom predstojeća tri dana (utorak, srijeda, četvrtak).

- Zbog predstojećih radova, dosadašnji jednosmjerni režim saobraćaja na ulazu i izlazu iz grada privremeno će biti obustavljen. Naime, od utorka, 7. aprila, do petka, 10. aprila, ulaz u grad kroz naselje Crna Greda biće obustavljen.

Iz tog razloga, u utorak, srijedu i četvrtak, saobraćaj na ulazu i izlazu iz grada obavljaće se Belvederskom ulicom, dvosmjerno - a uz angažman Uprave policije i Komunalne policije Prijestonice Cetinje.

Počev od petka, 10. aprila, obustava saobraćaja kroz naselje Crna Greda biće ukinuta. Od tog dana, jednosmjerni saobraćaj na ulazu u grad opet će teći pomenutom saobraćajnicom, dok će Belvederska ulica biti služiti isključivo u svrhu izlaza iz grada.

Prijestonica Cetinje apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju propisanog režima saobraćaja – stoji u obavještenju Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018