Završetak rekonstrukcije: Počelo asfaltiranje Ivanbegove ulice
16.03.2015

Naime, nakon radova tokom kojih je izgrađena nova atmosferska i fekalna kanalizaciona, kao i vodovodna mreža, javna rasvjeta, pri čemu je ublažen i nagib saobraćajnice, u toku je asfaltiranje.

Riječ je o završetku još jedne faze gradnje saobraćajnog koridora na ulazu u Cetinje – tokom koje je do danas izgrađena nova saobraćajnica pored fudbalskog stadiona, rekonstruisane Grahovska i dio Mojkovačke ulice, kao i novo raskršće na raskršću magistralne saobraćajnice prema Podgorici i Budvi.

Naredna faza radova na ulazu u grad biće rekonstrukcija Mojkovačke ulice od novog kružnog toka na magistrali prema Podgorici i Budvi do spajanja sa Ivanbegovom ulicom. O predstojećem početku radova u Mojkovačkoj ulici i izmjenama u režimu saobraćaja, javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Inače, po završetku gradnje saobraćajnog koridora na ulazu u grad, saobraćaj u Ivanbegovoj ulici u dijelu od stare vatrogasne stanice do spajanja sa Mojkovačkom ulicom, teći će jednim smjerom, i to u pravcu izlaza iz grada.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018