Informacija o autobuskom prevozu na relaciji Cetinje - Podgorica
09.03.2015

Naime, Prijestonica Cetinje, koja je tokom protekla dva dana pregovarala sa autoprevoznicima, obezbijedila je – počev od sjutra – organizovanu liniju za građane i studente koji putuju u Podgoricu, a koja će svakog jutra, u 07:00 časova, polaziti sa autobuske stanice na Cetinju. Shodno dogovoru o uvođenju organizovane linije u utorak i srijedu, autoprevoznik „Tourist travel“ sa Cetinja naplaćivaće prevoz po cijeni od 2,50 eura. Uz to, ranije danas, i druge autoprevozne kompanije saopštile su da su uvele autobuske linije na relaciji od Podgorice do Cetinja i obratno, kojih će od sjutra biti i desetak.

Pomenute privremene linije funkcionisaće zaključno sa srijedom, kada će biti upriličen i sastanak predstavnika Prijestonice Cetinje, Ministarstva saobraćaja i pomorstva i Glavnog grada Podgorica. Na sastanku će biti donijeto dugoročno rješenje o autobuskim linijama na relaciji Cetinje – Podgorica – Cetinje.

Prijestonica Cetinje i Ministarstvo saobraćaja i pomorstva tokom protekla dva dana ostvarili su sadržajnu saradnju, zahvaljujući čemu će autobuski saobraćaj na relaciji Cetinje – Podgorica – Cetinje narednih dana teći nesmetano.

Takođe, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje i Prijestonica Cetinje u stalnom su kontaktu sa turističkim organizacijama i djelatnicima u pravcu pronalaženja najboljeg rješenja kako ne bi došlo do ugrožavanja dinamike turističkih posjeta Cetinju. U tom pogledu, svi subjekti iskazali su spremnost i da ponude povoljnosti svim posjetiocima, o čemu će više riječi biti tokom narednih dana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018