Gradonačelnik Bogdanović sastao se sa članovima Savjeta mladih Prijestonice Cetinje
23.02.2015

Tokom susreta, bilo je više riječi o dosadašnjem radu tog tijela, te o aktivnostima koje su planirane za naredni period.

Članovi Savjeta mladih podsjetili su na brojne aktivnosti koje su realizovane tokom proteklog perioda. Kako je naglašeno, Savjet mladih je u dosadašnjem dijelu drugog saziva intenzivno radio u oblastima omladinske politike, obrazovanja, kulture i humanitarnog rada, pri čemu je ostvarena izuzetna saradnja sa brojnim institucijama i organizacijama iz grada i šire.

foto23021

Gradonačelnik Bogdanović istakao je kako je drugi saziv Savjeta mladih Prijestonice Cetinje – uspostavljen sredinom prošle godine – očuvao kontinuitet rada, pri čemu je konstatovao i kako je pomenuto tijelo u sve većoj mjeri uključeno i u realizaciju mjera gradske uprave koje se tiču mladih.

Na današnjem sastanku razmatrana su i pitanja koja se odnose na predstojeći period. Gradonačelnik Bogdanović kazao je kako saradnja između Savjeta mladih i resornih organa gradske uprave treba biti dodatno intenzivirana.

Današnji sagovornici saglasili su se i o realizaciji novih zajedničkih aktivnosti tokom predstojećih mjeseci, u koje će – kako je zaključeno – biti uključen širi krug lokalnih organizacija i institucija.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018