U gradskoj upravi i Skupštini upriličena edukativna posjeta za članove NVO "Aktivna zona"
19.02.2015

Tokom događaja, članovi pomenute organizacije bili su u prilici da se, kroz razgovor sa predstavnicima gradske uprave i Skupštine, detaljnije upoznaju sa organizacijom, radom i projektima tih institucija.

Ispred Prijestonice Cetinje, sa našim mladim sugrađanima razgovarali su zamjenica gradonačelnika Ana Nikolić i savjetnik gradonačelnika Miloš Prelević.

Tom prilikom, više riječi bilo je o organizaciji i načinu rada Prijestonice Cetinje, pri čemu je zamjenica gradonačelnika upoznala članove NVO „Aktivna zona“ i sa projektima koji su realizovani u minulom periodu, kao i onima koji slijede. U drugom dijelu susreta, učesnici edukativne posjete bili su u prilici da se kroz pitanja detaljnije informišu o svim pojedinostima vezanim za funkcionisanje Prijestonice Cetinje.

Prijem za članove NVO „Aktivna zona“ upriličen je i u Skupštini Prijestonici Cetinje, o čijem je radu govorila sekretarka Mirjana Lipovina. Tokom posjete plenarnoj sali Skupštine Prijestonice Cetinje, naši mladi sugrađani upoznati su sa sastavom, načinom funkcionisanja, kao i procesom donošenja, odnosno usvajanja odluka u gradskom parlamentu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018